Betaling: RealEscort Tegnebog ×

RealEscort Tegnebog

Brug din tegnebog til at betale for produkter på RealEscort.
Du kan overføre penge til din tegnebog fra flere betalingsind typer.
Eller fra flere forudbetalte kredit kort, så hvis du har 3 kort med 200 på hver, kan du overføre alle 600 til din tegnebog, så du nem kan bruge dem på hjemmesiden nu eller senere.

----------------------------

Sådan betaler du for ordre/produkt med det samme og bruger tegnebog, så du kan betale fra flere forudbetalte kreditkort eller betalingskort og så videre:

Bestil hvad du vil købe, og klik på knappen "Accepter vilkår og gå til betaling".

Derefter kan du vælge, hvilken betalingstype du vil bruge, vælg "Lav en indbetaling"

Vælg nu den betalingstype du vil bruge, eksempelvis "Paygoo Prepaid Cards"

Og på næste side har vi udfyldt, hvad du skal betale, men du kan ændre det til det beløb på det første kort, du har brug for. vores side vil fortsætte med at indsamle de penge du sender, indtil det har nok til at afslutte ordren, og så vil siden afslutte din ordren, og du er færdig :).

----------------------------

Sådan overfører du penge til din tegnebog til senere brug:
Find din tegnebog i ( nederst på fanen Min konto ) eller i din login boks..

Klik på "Lav indbetaling"

Derefter kan du vælge hvilken betalingstype du vil bruge.

Og på den næste side kan du vælge, hvor meget du vil overføre til din tegnebog.
Eksempel: Du har 3 "Paygoo forudbetalte kreditkort" med 200 på hvert kort, og du vil have alle 600 i din tegnebog.
Kort 1, vælg 200, webstedet viser dig, hvor meget der vil blive indsat i din tegnebog efter gebyrer/skat, hvis du skal betale det. (afhængigt hvilket land du er fra)
Du gør dette for hver af dine 3 kort og andre betalingstyper, du ønsker at betale med til din tegnebog.

(billedet viser dig 200 betalende, 0 procent skat, hvis du er fra Panama, og i din tegnebog vil blive indsat 200)

----------------------------

Sådan betaler du for produkt med penge du allerede har i tegnebog:

Bestil hvad du vil købe, og klik på knappen "Accepter vilkår og gå til betaling".

Derefter kan du vælge hvilken betalingstype du vil bruge.
Hvis du har nok penge i din tegnebog, kan du vælge tegnebog og afslutte din betaling nemt.

Hvis du ikke har nok penge i din tegnebog, vil hjemmesiden vise dig det sådan her.

Så skal du fylde flere penge i din tegnebog. Se guiden oven over.

----------------------------

Vigtige oplysninger:
Du kan ikke udfylde din tegnebog fra normale kreditkort.

Du kan ikke få penge tilbage, som du har lagt i din tegnebog, de skal bruges på RealEscort.

Gamle konti, der ikke bruges i mere end 1 år, vil få en advarsel på email om at systemet ønsker at slette kontoen, hvis du ikke gør noget inden for 3 måneder, sletter systemet kontoen, og eventuelle penge i tegnebogen går tabt.

Når pengene er blevet overført til din tegnebog, er det RealEscort Penge, vi kalder dem stadig ved deres valuta navn eks., Euro, NOK, SEK og så videre.

Se din tegnebog her..

Se tegnebogs vilkår her..