Betaling: PaySafeCard ×

PaySafeCard, betale online med kontanter, easy.

Ønsker du ikke at bruge dit kreditkort online?
Eller
Har du ikke et kreditkort?

Intet problem, du kan bruge PaySafeCard, det fungerer på denne måde.
1. Du finder en PaySafeCard placering, en butik, der sælger kortet.
2. Køb PaySafeCard fra butikken, bruge kontanter eller dit kreditkort til at købe det.
3. Brug dit PaySafeCard at handle online, alt du behøver er at putte koden fra kortet ind i betalings formen og du har lavet en betaling, super nemt.
4. Køb flere kort og brug RealEscort wallet til at indlæse penge fra alle dine kort til din RealEscort wallet, og brug så din tegnebogen til at betale med her på siden, nemt :)

(Betaling med PaySafeCard koster et gebyr på 11%. Eksempel: Produkt 500 + 55 gebyr alt 555.-)

Find PaySafeCard locations here, also see what amounts you can buy cards in on the PaySafeCard website.

For at ændre PaySafeCard hjemmeside land, klik på globusen på deres hjemmeside.

Du kan også bruge PaySafeCard app

App store download - IPhone
Google play store download - Android